fredag 4 augusti 2017

Göra marknadsundersökningar

Ett sätt att tjäna lite extrapengar är att vara med i olika undersökningar. Dessa undersökningar handlar ofta om vad man anser om olika produkter, varumärken och liknande. Här gäller det dock att se upp med vilken sida man går med i! Om du har hittat en sida som erbjuder marknadsundersökningar som du tycker verkar vara intressant, googla på den! Om man söker efter den aktuella sidan kan man ofta snabbt upptäcka huruvida andra använder tycker att den är seriös eller inte.

Vissa sidor betalar ut belöningarna i pengar, medan många andra betalar med presentkort och liknande. Detta bör man kolla upp innan så att man inte blir besviken. Man ska vara medveten om att det ofta kräver rätt mycket tid för att få ihop förhållandevis små belöningar.

Detta kan vara ett acceptabelt alternativ för de som har mycket tid, personligen tycker jag att belöningarna i de flesta fall är för små för att det ska vara värt det. På de bra sidorna kan man dessutom ofta få vänta flera dagar eller veckor på nya undersökningar att genomföra. Å andra sidan ger de undersökningarna som kommer mer sällan ofta mer betalt, vilket innebär att man kan göra dessa undersökningar då och då. Då får man en acceptabel timlön, men det tar lång tid att få någon ordentlig utbetalning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar