fredag 4 augusti 2017

Bygg egna hemsidor!

Ett mycket bra sätt kan vara att skapa en egen hemsida, eller till och med flera! Beroende på vilken typ av hemsida du skapar kan det vara så att när du väl skapat den behöver du inte göra så mycket utan kan få en mycket fin passiv inkomst av din hemsida. Andra hemsidor kräver mer kontinuerligt arbete, som exempelvis en blogg.

Många kan avskräckas från detta eftersom de tänker att det krävs massa teknisk kunskap för att skapa en egen hemsida, men så är det inte längre. Det finns många olika gratisalternativ som gör att du kan skapa din egen blogg eller hemsida helt utan förkunskaper, exempelvis Blogger eller WordPress.

Det viktigaste med din sida är innehållet. Innehållet på hemsidan ska locka besökare och vara originellt och intressant. Om innehåller inte är originellt och intressant kommer du inte få några besökare till din hemsida och du kan du inte tjäna några pengar. Lägg mycket tid på innehållet!

Hemsidan kan handla om nästan vad som helst, gärna något du själv är intresserad av eller har specialkunskap i, så att du kan få till ett spännande innehåll på sidan.

Jag kommer utveckla denna del om hur man tjänar pengar på egna hemsidor i ett senare inlägg, håll utkik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar